Φωτιά στα ...
κόκκινα!!!
Υλικά:
5-6 ώριμες
ντομάτες
½ φλ.
ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
ψιλοκομμένο
1 σκελίδα
σκόρδο ολόκληρο
1lt. Νερό
1/3 της κούπας
ρύζι
3-4 φύλλα
βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
τις ντομάτες από τις φλούδες τους και τις αλέθουμε στο multi.
Βράζουμε το
χυμό τους μαζί με το νερό, το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 30΄ σε μέτρια
θερμοκρασία.
Αφαιρούμε το
σκόρδο και προσθέτουμε το ρύζι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
Συνεχίζουμε το βράσιμο της σούπας για ακόμα
10’-15΄.
Τη σερβίρουμε
ζεστή με φρυγανισμένο ψωμί αλλά τρώγεται ευχάριστα και κρύα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου