Υλικά:
2 κουτιά γάλα
εβαπορέ
1 ζαχαρούχο
1 κουτί φυτική σαντιγί
2 φάκελοι σαντιγί
σοκολάτα σε σκόνη
2 μπανάνες
ψιλοκομμένες
200γρ. μπισκότα
γεμιστά
200γρ. φράουλες
ψιλοκομμένες
Σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ
το εβαπορέ και το τοποθετούμε στην
κατάψυξη να σφίξει καλά.
Έπειτα το χτυπάμε
στο μπολ του μίξερ μαζί με το ζαχαρούχο, τη φυτική σαντιγί και τη σαντιγί
σοκολάτας.
Προσθέτουμε τα μπισκότα
και τις μπανάνες αφού πρώτα τις έχουμε ραντίσει με λίγο λεμόνι.
Ντύνουμε μία
φόρμα με πλαστική μεμβράνη για να μπορέσουμε να ξεφορμάρουμε εύκολα το παγωτό
μας, βάζουμε μέσα το μίγμα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Όταν είναι έτοιμο
το παγωτό το ξεφορμάρουμε και το
διακοσμούμε με τις φράουλες και το σιρόπι σοκολάτας.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου