Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ψάρι στιφάδο στο φούρνο

Αρκετά γευστική πρόταση που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες!!! Δίνει στο ψάρι  άλλη διάσταση και γεύση!!!!! Ευπαρουσίαστο και ιδιαίτερα νόστιμο προσφέρει στον ουρανίσκο θαλπωρή και αγαλλίαση σε όσους αγαπούν τα λίγο πικάντικα και εύγεστα πιάτα.
Απολαύστε το!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Τυρόπιτα με σόδα


Γρήγορη και πολύ εύκολη τυρόπιτα που μπορείτε να σερβίρετε για πρωινό ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!!!!!
Η προσθήκη σόδας  δίνει μία επιπλέον αφράτη και αέρινη γεύση που αξίζει να δοκιμάσετε!!!!
Απολαύστε την!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κέικ με σοκολάτα και μπανάνα


Από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς είναι η σοκολάτα με την μπανάνα.  Τα δύο αυτά υλικά δένουν αρμονικά και προσδίδουν στο κέικ μοναδική γεύση και έντονα αρώματα. Αν προσθέσουμε και την ευκολία της παρασκευής του τότε σίγουρα θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας κέικ!!!!!
Απολαύστε το!!!!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πατατοσαλάτα με μπέικον και μουστάρδα


Ιδανική σαλάτα για να συνοδεύσετε το ψητό κρέας του barbeque στο σπίτι ή σε εκδρομή αλλά πολύ ευχάριστα θα σας κάνει παρέα με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα δίπλα στο αναμμένο τζάκι!!!
Απολαύστε την!!!!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Χοιρινό με σέλινο και ένα βραβείο


Από τα πιο γιορτινά και παραδοσιακά πιάτα είναι το χοιρινό με σέλινο!!!!  Αναφορές της μητέρας μου λένε πως χοίρο έσφαζε κάθε οικογένεια για να γιορτάσει τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά και για να τον διατηρήσει και να τον καταναλώσει τον υπόλοιπο χρόνο.  Το βράδυ της παραμονής, μετά την εκκλησία κατανάλωναν σούπα που είχαν ετοιμάσει με την κεφαλή για να επανέλθουν ομαλά μετά από τη νηστεία και την επόμενη ετοίμαζαν το χοιρινό με σέλινο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...